Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Jak zlikvidovat škody, které v těle napáchala antibiotika?

Máte radu jak zlikvidovat v těle škody, napáchané antibiotiky.?

Odpovědi na otázku

Ahoj, má tady někdo zkušenosti s enterolem ?
S enterolem jsem byla taky spokojena, mela jsem ted dvakrat po sobe strevni chripku a diky enterolu to bylo rychle zase vsechno v poradku
Po antibiotikach jsem si koupila v lekarne enterol a bylo po prujmu pomohlo mi to hodne rychle
Zdravím, já mám velice dobré zkušenosti s probitiky. Ptala jsem se na ně i lékařky a ta mi řekla, že ano, že je to velice vhodné po antibiotické léčbě nasadit. Existuje prý hned několik preparátů. Já jsem zvolila Biopron 9 Premium a jsem spokojená.
Já snad neznám člověka, kterému by nedělaly problém antibiotika, hlavně když má nějaké silnější. To je lepší začít jíst na průjem hned jak se objeví. Aby to nezašlo dál a člověku nebylo potom ještě víc zle.
Mě dělají vždy antibiotika špatně a mají to po mě i děti. Kupuji ten od enterol.cz, dávám ho i dětem, kterým něškodí. A cždy nám pomůže, je suprový.
S probiotiky při antibiotikách mám výbornou zkušenost, dlouho jsem v lékárně nabízená probiotika při vyzvedávání antibiotik odmítala, ale jednou jsem si řekla, že to zkusím, třeba to není jen reklamní tah a ono to vážně funguje. Stejně tak mám zkušenost, že probiotika mě dokáží spasit témř při jakémkoli průjmu, například na cestovatelské průjmy mám osvědčený biopron forte přímo na to určený a skutečně to funguje. A co se běžného života týče, tak pokud máte pocit, že vám střeva nepracují, jak by měla (což byl třeba můj případ, střeva mi po letech poruch příjmu potravy, kdy jsem do sebe mimo jiné rvala i projímadla po litrech, přestala úplně pracovat), tak probiotika to spasí a nemusíte brát jen tablety, stačí se zaměřit na stravu. Mně, jako veganovi, nejvíc pomáhá domácí kváskový chleba, který plný živých bakterií a teď bych ještě chtěla vyzkoušet vodní kefír, kde to taky bakteriemi jen žije.
Jo, to je známá věc, že člověk se nestará o to, co které léky způsobují, dokud se s tím sám nesetká :/ já jsem kupříkladu v podstatě celý život brala tak nějak jako samozřejmost, že při užívání antibiotik má člověk průjmy, myslela jsem si, že tak to prostě je a jinak to být nemůže. Až za hoooodně dlouho jsem se dozvěděla, jak to s těmi průjmy a mykózami vlastně je :/ nicméně teď už jsem aspoň poučená, takže když už musím brát antibiotika já, beru si k nim automaticky biopron premium a když je, nedej bože, musí brát dcerka, dávám jí laktobacily baby, abych jí uchránila před těmi „vedlejšími účinky“.
Já nad tím co způsobí antibiotika v těle nikdy nepřemýšlela, teda do nedávna....Syn dostal ve 3 letech zápal plic, neptejte se kde k tomu přišel, netuším...a léčba byla samožřejmě antiotiky, aby to ale nebylo málo, z těch léků dostal průjem, tkže teprva tahdy jsem začala přemýšlet o tom, jak tomu zabránit! No a rychle po přečtení několika článků na netu jsem zjistila, že je nejlepší zároveň s antibiotiky nasadit probiotika, nějaký doplněk stravy, nakonec jsem koupila synovi od Valosunu laktobacily a myslím, že mu to pomohlo,naštěstí od té foby už atb neměl tak to nemám extra prověřené....
Už při užívání ATB je vhodné užívat probiotika. Je potřeba obnovit střevní mikrofloru. Při braní ATB trpěla na průjmy, občas i zvracení. Bylo mi doporučeno si zakoupit nějaká probiotika, protože na trhu jich je velké množství tak jsem po internetu hledala a našla hodně dobré recenze od biopronu. Je pravdou, že moje problémy byly pryč a dokonce je beru i nějaký den po dobrání ATB.
Doporučuji u nás doma v mnoha oblastech vyzkoušené čistě přírodní bylinné produkty. Hravě zvládnou tělo detoxikovat a navrátit mu původní rovnováhu. Nemají žádné kontraindikace s léky a jsou vhodné pro všechny. Neváhejte mě kontaktovat mailem jjaayy@seznam.cz. Velice ráda se vám budu věnovat.
Jde to težko a trva to dlouha.Papat hodne ovoce a pit čaje
Jedine bylinkove čaje z materinej dušky a repíku a prírodne antibiotiká.
Platí zlaté pravidlo, že jak dlouho je člověk nemocný, tak dlouho by měl být v rekonvalescencci. To bohužel mnoho lidí nedodržuje. Organismus je ale po dobráni antibiotik vyčerpaný, antibiotika přestávají účinkovat a člověk je náchylnější k dalším nákazám. Minimálně dva dny by si měl tedy každý dávat pozor, v jakém prostředí se pohybuje (zejména v dopravních prostředcích). Jako podporu po dobrání antibiotik lze určitě doporučit živou kulturu -laktobacily, prodávají se v různých formách, jako nápoje, tabletky, najdete je v jogurtech... Neuškodí ani preparáty na podporu imunity
použít vitamíny skupiny B,větší dávky,jíst jogurty,zakysané výrobky,Actimel ap.
posílení imunity pitím bylinných čajů
pít hodně zeleného čaje nebo bylinkové, tělo se pročistí
Koloidné striebro – prírodné antibiotikum Koloidné striebro pôsobí proti zlým baktériám, vírom a pliesňam. Za 6 minút dokáže usmrtiť 650 rôznych choroboplodných zárodkov, bez toho aby napádalo životu dôležité zdravé baktérie.
Jogurty,hrozno
probiotika a vlákninu
Myslím, že si tělo poradí samo...určitě bych se zase necpala nějakými prášky...
Jíst ovoce a ryby. Dodržovat pitný režim. Brát třeba vitamíny v podobě prášků.
jogurty s živou kulturou, Aktimel
Při léčbě jíst denně jogurty s probiotickou kulturou, případně užívat probiotika na předpis, např. Probion, proti záněpům, např. Entizol, předepíše lékař. Přítel antibiotika nesmí, jelikož trpí ulcerózní kolitidou a když dosta antibiotika, tak skončil v nemocnici na kapačkách, při této nemoci se musí antibiotika předeppisovat jen ve vážných případech.
Zvýšit imunitu pomocí bylinných přípravků z čínské medicíny. Ozvěte se dám kontakt.
Zvýšit imunitu pomocí bylinných přípravků z čínské medicíny. Ozvěte se dám kontakt.
Zvýšit imunitu pomocí bylinných přípravků z čínské medicíny. Ozvěte se dám kontakt.
Vše zdravé ;)
Nám paní doktorka k antibiotikům doporučuje laktobacily dají se koupit v lékárně
jogurty, kefírová mléka...
Kupte se actimely a pijte každé ráno nalačno,nebo jogurty s živými kulturami,taky jsou v lékárně přípravky s lactobacily.
už během užívání antibiotik, pokud to tedy le, jíst jogurty s živými kulturai. Dále doporučuji vitamin Bion 3 se živými kulturami. Taky je dobrý z lékarty Yoghurt - jsou to tablety s živými kulturami. Není to jediná značka - edobré tablety poznáte tak, že je v lékárně uchovávají v chladničce
ovoce, jogurty
Jogurty a ovoce
jogurty se živými kulturami, ovoce a zelenina
je dobré pít vše co má živé kultury..
Užívat nejlépe zároveň s podáváním antibiotik také probiotika, která organismus vyčístí.
V lékárně mi kdysi poradili nějaké tablety...nevím jak se to jmenuje, ale antibiotika zničí vše i to dobré i to špatné v těle,a ty tabletyvlstně navrátí do těla to dobré...
živý jogurty,zakysané výrobky,ovoce,zelenina
S tím si tělo poradí samo a antibiotika prostě odezní.
Lékařka mi při předepisování antibiotik doporučila Actimel nebo nějaké laktobacily v tobolkách. Koupila jsem Actimel.
Platí pravidlo, že jak dlouho je člověk nemocný, tak dlouho by měl být v rekonvalescencci. To bohužel mnoho lidí nemůže dodržet. Po dobrání antibiotik nebo součastně s lze doporučit živou kulturu laktobacily, prodávají se v různých formách, jako nápoje, tabletky, najdete je v jogurtech.
jíst hodně ovoce,koupit sipřípravek na zvýšení imunity